04
Nov
2020

Automatisert kryptohandel på spot og futures av Bitsgap

Å kjøpe og selge kryptokurver er nå storbedrift, og entusiaster er ute etter å maksimere fortjenesten i handelen. Bitsgap hjelper deg med å spore forskjellige kryptovalutaer på forskjellige børser, og integrere sømløst 25+ børser under en enkelt plattform, slik at du enkelt kan administrere dine kryptoaktiver.

Tillegg for futures og spot trading plattform

I denne oppgraderingen har Bitsgap lagt til tilgang til futures trading-funksjoner slik at du kan begynne å handle med gearing for å spekulere i stigende eller fallende markeder og bruke sikringsstrategier hvis du har åpne posisjoner for å beskytte.

For å drive futures og spot trading har Bitsgap lagt til to nye børser; Binance Futures og FTX.

For å få mest mulig ut av denne nye plattformen gitt volatiliteten i kryptomarkeder, har brukergrensesnittet blitt oppgradert til å være smidig. Så du kan fullføre en handel med et enkelt trykk eller klikk, og gjøre handler raskere.

Forbedrede automatiserte handelsboter

De siste Bitsgap-handelsrobotene er trent fra tidligere data og gir innsiktsfulle strategier for kjøp og salg til enhver tid eller trend. Den siste strategien er utviklet gjennom en tilnærming som unngår å gjøre enkelhet komplisert. Bitsgaps automatiserte roboter følger en grei og tidstestet strategi, Grid trading. Ved hjelp av Grid Strategy vil boten tildele grenseordrer innenfor et bestemt handelsområde med ønsket investeringssum og analysere prisutviklingen for å kjøpe til lave og selge til høye priser for høy profittmarginer.

Ved hjelp av en tidstestet strategi for automatisert handel, vil disse robotene sikre at du genererer høyere avkastning for enhver gitt handelsmulighet den oppdager, spesielt i sidelengs eller stigende markeder. I et fallende marked vil en kostnadsgjennomsnittlig effekt og et overskudd generert av bot kompensere for den negative verdiendringen i en grunnvaluta. Med den nye Bitsgap-plattformen sparer disse robotene deg belastningen i handel, noe som gjør det til et enkelt og lønnsomt alternativ for å utvide porteføljen din.

Flere spennende funksjoner på oppdateringen

Backtesting: Bitsgaps Backtesting-verktøy er et nytt tillegg til plattformen som lar deg simulere ytelsen til potensielle handler med presisjon ved hjelp av eksisterende data. I sin ytelse står verktøyet for prisvolatilitet, automatiserte strategiinnstillinger og tidsperioden det bæres for.

Botstatistikk: Innen Backtesting-verktøyet, lar Botstatistikk-funksjonen brukeren sammenligne ytelsen til en bot når den genererer avkastning i en prisvaluta på en hvilken som helst dag.

Hva mer? Denne nye inngangsmodellen tilbyr handelsmenn og investorer et verktøy for å anslå daglig avkastning på andre kryptovalutaer, og tilpasse deres handelskonfigurasjoner basert på generert historisk avkastning.

Forbedret tilgang og navigering av grensesnitt: Den siste oppdateringen tilbyr et omfattende brukergrensesnitt. Du får nå tilgang til alle viktige beregninger på forsiden ved å klikke på „Vis“ -fanen. Denne oppdateringen gjør det enklere for deg å analysere bots ‚ytelse, spesielt når du har mer enn to aktive automatiserte strategier.

Sikkerhetsoppdatering

Bitsgap prioriterer sikkerheten til hver brukerkonto. Informasjonen din er sensitiv, og Bitsgap bruker høyverdig cybersecurity-protokoll, som krypterer hver bit av dataene dine med RSA 2048-bit standardprotokoll.

Hvordan starte?

Å opprette en konto er enkelt og sikkert. Bruk e-postadressen din og sett opp et passord du vil bruke for å få tilgang til kontoen din. Prøv disse funksjonene ved å registrere deg for vår 14-dagers gratis prøveperiode, ingen kredittkort kreves!

Bitsgap-plattform krever ingen provisjon på inntektene eller kostnadene på transaksjonene dine! Start kryptobot på Bitsgap fra så lite som $ 19 / måned.

You may also like...