05
Nov
2020

Bitcoin Prijs breekt 35-Maands Weerstand en Handel boven $14k

De Bitcoin-prijs handelt boven de $14.3k tegen de US Dollar en doorbreekt een 35 maanden durend verzet als bullish sentiment tracks in van de US Verkiezing 2020. De digitale activa, die het positieve sentiment van de wereldwijde markten volgen, zijn de afgelopen 30 dagen sterker geworden met een duidelijke opleving en hebben een impuls gekregen van 38,83%, met een groei van meer dan 1% in de loop van de afgelopen vijf weken.

Het duurde ongeveer acht dagen voor de grootste cryptocurrency om zijn spel van $13.000 tot $14.000 op te voeren. De Bitcoin-prijsactie heeft de afgelopen vijf weken een hoge vlucht genomen. Bitcoin is een uitvinding van pure monetaire energie, die ook wordt gezien als efficiënt thermodynamisch geld.

Bitcoin wordt verondersteld de grootste uitvinding van het decennium te zijn die wordt verondersteld de financiële en technologische ruimte te leiden met een tijdelijke kracht, die geen manipulaties en overmatige druk van fiat bevat.

Het is dat toevallig wanneer de aandelenmarkt, samen met de crypto-markt, wordt gezien met een positief sentiment, en de belangrijkste digitale cryptocentrische valuta wordt gezien die $14.000 overschrijdt na 35 maanden van de laatste prijs boven de $14.000 die in januari 2018 werd genoteerd.
Bitcoin heeft dit jaar aan kracht gewonnen door de Halving, die leidde tot het verwelkomen van de beren toen de prijs tot $4.000 daalde. De stieren lijken echter volledig in actie te komen omdat BTC boven de $14.000 handelt en zich met echte groei heeft hersteld. Echter, Bitcoin is omgeven door vele controverses, en net op het moment dat velen denken dat Bitcoin een enorme val zal maken terwijl Bitcoin-loyalisten en -liefhebbers geloven dat het een verse ATH zal raken in de vroege helft van 2021.

Bitcoin-prijsanalyse

In de perstijd werd Bitcoin rond $14.3k verhandeld. Met een duidelijke stijging in de afgelopen 30 dagen, breekt de prijstrend van Bitcoin de bovenste Bollinger Band en herstelt de ondersteuning van 50-dagen en 200-dagen MA op een 3-uurlijkse grafiek op respectievelijk $13,6k en $12,3k. De 30-daagse hausse is een duidelijke weerspiegeling van de kracht van Bitcoin en maakt het bullish sentiment compleet.

Bitcoin-nieuwsprijs

Bitcoin doorbreekt duidelijk een 35 maanden durende weerstand en raakt nieuwe hoogtepunten boven de $14k, en met een steile candlewick heeft de stijging de afgelopen vijf dagen nu, vanaf het begin van de maand tot aan het moment van schrijven. Bitcoin, na een duidelijke terugtrekking in 2018 en 2019, wordt gezien als een grote weerstand.

You may also like...