08
Jul
2020

Crypto News Roundup för 7 juli 2020

De Bitcoin hashrate, en nyckelmetrik som representerar Bitcoin-bearbetningskraften i Bitcoin-nätet, nådde ett nytt all-time-high tidigare på tisdag.

Med ett sjudagarsmedelvärde på 123,4 EH / s betyder denna nya milstolpe att gruvarbetare lovar mer kraft än någonsin för att säkra nätverket. Trots uppmuntrande nätverksfundament har dock BTC / USD-paret inte lyckats få tillräckligt med förtroende för tjurarna för att bryta ut över motståndet på 9 300 USD.

Mer om det och andra stora berättelser från dagen i tisdagens utgåva av BeInCryptos Crypto News Roundup:

Bitcoin försök att bryta igenom avgörande $ 9 300 $ Motstånd

Den 6 juli ökade Bitcoin-priset avsevärt, från 9,055 $ till 9 375 $, vilket skapade en hausse uppsatt ljusstake.

Dessutom nådde priset ett dagligt stäng över nivån 0,5 Fib för hela rörelsen till $ 9 309, motståndsområdet 9 300 $ och 50-dagars glidande medelvärde (MA). Volymen var betydande men inte extrem under denna ökning.

Bitcoin-priset skapade en hausseartad lysande ljusstake den 6 juli.
Det finns ett starkt motstånd på 9 300 $.
Priset har gått sönder från en kortsiktig stigande supportlinje och handlas inom en parallell stigande kanal.

Active Ethereum DApp-användare ökade med 97% under andra kvartalet 2020

Andra kvartalet 2020 bevittnade en massiv kraftig ökning av antalet Ethereum dApp-användare, hävdar en ny rapport från Dapp.com. Rapporten tillägger vidare att finansrelaterade decentraliserade applikationer för närvarande är de mest populära i den globala dApp-communityn, där deras kollektiva användarbas ökar med 67% under andra kvartalet.

En massiv del av denna ganska imponerande tillväxt kan hänföras till DeFi-relaterade dApps som nyligen drog nya investerare som ser till banken på gynnsamma räntor.

DeFi träffar 2 miljarder dollar när Aave surges, Ethereum känner stammen

Det kom snabbare än väntat, men DEFIenligt DeFi Pulse har marknaderna precis nått $ 2 miljarder mark. På mindre än en månad har det totala antalet kryptosäkerheter som är låst i DeFi smarta kontrakt fördubblats. Ännu mer intressant har flera av dessa DeFi-symboler haft en drastisk tillväxt, med vissa till och med fördubblats i pris månad till månad.

Alla dessa händelser har varit hausseartade för det framväxande DeFi-ekosystemet, men det verkar som om grunden för detta finansiella landskap spricker under press. Detta är tydligt i den växande känslan av missnöje bland många Ethereum-användare på grund av de kraftiga kostnaderna för ETH-nätverket.

You may also like...