Door Binance gesteunde HOPR en wonderkind Hathor Network klaar om hun krachten te bundelen

Hathor Network (HTR) is vanaf het allereerste begin een openbaring geweest. Het combineert een blockchain-bewezen beveiligingsmodel en de schaalbaarheid van transacties van DAG, en biedt unieke functies, zoals snelle en gratis transacties, merged mining met Bitcoin Trader, eenvoudige tokenisatie en de aankomende Nano Contracts-mogelijkheden.

HOPR, een van de weinige ‘community-driven’ tech-krachtpatsers, is een privacyprotocol zonder laag dat erop gericht is de privacy van gebruikersmetadata te beschermen

HoPr gebruikers kunnen knooppunten lopen vanaf hun computers of gebruik maken van een plug-and-play staking knooppunt . Het opbouwen van een breed netwerk en het aanbieden van schaalbare node-operatorbeloningen gericht op het waarborgen van privacy voor de gebruikers zijn een zeldzame traktatie in de huidige markt.

Waarom een ​​zwaargewicht gevecht beginnen als beide zoveel uitkijkpunten en ideologie gemeen hebben? Laten we ons klaarmaken om een ​​niveau omhoog te gaan!

Mede-oprichter en CEO van Hathor Yan Martins heeft de transactieverwerkingsmogelijkheden benadrukt, die aantrekkelijk waren voor HOPR, niet alleen vanwege hun snelheid, maar ook gezien de hoge gaskosten waarmee we momenteel allemaal worstelen.

HOPR opereert onder DAO-bestuur. Het project is opgericht door Sebastian Bürgel, een blockchain-pionier; Rik Krieger, een lid van Europa’s FinTech50; en Robert Kiel, gerenommeerd crypto-expert. Evenzo heeft Hathor ook een sterke en academische achtergrond, geboren uit de Ph.D. proefschrift van zijn medeoprichter en chief technology officer, Marcelo Brogliato.

HOPR en Hathor zijn verborgen juweeltjes die elkaar onmiddellijk identificeerden en van plan waren hun krachten te bundelen, wat gebruikers van zowel de nieuw genoteerde HTR als de binnenkort te noteren HOPR ten goede zal komen

„Door privacyniveau nul te brengen in de snelle en schaalbare transacties van Hathor, wordt het ecosysteem voorbereid op de volgende groeigolf van privacybewuste individuen en dataprivacy, compliance-gedreven bedrijven.“

– Sebastian Bürgel, oprichter van HOPR

“Ik ben erg onder de indruk van de unieke privacyoplossing van HOPR, waarmee een probleem wordt aangepakt dat nu relevanter is dan ooit. En het feit dat ze, net als Hathor, vanaf dag nul echt gedecentraliseerd zijn, maakt me nog enthousiaster over deze samenwerking. “

– Yan Martins, medeoprichter en CEO van Hathor

Meer volgt op Cointelegraph in aankomende interviews met oprichters, use-case reviews, institutionele invalshoeken, gecombineerd met technische analyse en volledige reviews.