22
Nov
2020

Ripples Brad Garlinghouse vil tross alt at bitcoin skal lykkes

Han presiserte at Ripple ikke prøver å konkurrere med Bitcoin under et podcastutseende.

Ripple-sjef Brad Garlinghouse kan være kritiker av Bitcoin (BTC), men han vil fortsatt at den opprinnelige kryptovalutaen skal lykkes i det lange løp.

I en episode av 19. november av Fortunes „Brainstorm“ -podcast, sa Garlinghouse angivelig at Bitcoin Code ikke konkurrerer med Ripple, og at han fortsetter å ha den første kryptovalutaen:

Jeg ser ikke hva Ripple gjør som en eller annen måte konkurransedyktig med Bitcoin. Jeg vil at Bitcoin skal lykkes. ”

Han antydet at et bitcoin-rally under det neste oksemarkedet lover godt for andre kryptovalutaer.

Bitcoin har en stor tyngdekraft på andre digitale eiendeler, inkludert XRP, på grunn av sin rene markedsdominans og bredere appell blant investorer. Ved siste kontroll var Bitcoins dominansrate 66,2%, noe som betyr at to tredjedeler av den totale kryptomarkedet ble holdt i BTC.

Under toppen av altcoin-bommen i januar 2018 falt Bitcoins dominansrate til et lavt nivå på rundt 32,8%, ifølge CoinMarketCap-data.

Bitcoin-dominansen har steget jevnt de siste seks ukene etter en serie med store prishopp. XRP bryter også ut denne uken og slår en høyde på rundt $ 0,3075, ifølge TradingView-data.

Garlinghous positive syn på Bitcoin kommer mindre enn to uker etter at Ripple-lederen advarte selskaper mot å ha den digitale valutaen.

I en 9. november-tweet antydet Garlinghouse at kjøp av Bitcoin ikke var en god måte å hygge seg på den innkommende Biden-administrasjonen, som har tatt en sterkere holdning til miljøvern. Bitcoins ressurskrenkende bevis på arbeidskraft sies i mellomtiden å være skadelig for miljøet.

Under Bidens ledelse kan børsnoterte selskaper måtte offentliggjøre alle sine klimagassproduserende aktiviteter. For selskaper som Square og MicroStrategy, som konverterte en del av balansen til Bitcoin, kan det bety ytterligere rapporteringskrav.

Mens den pågående kryptovaluta-oksekjøringen øker krypto-adopsjonen, synes noen milliardærinvestorer fortsatt at Bitcoin (BTC) er noe av en distraksjon.

Masayoshi Son, en milliardær teknologientreprenør og administrerende direktør i det japanske konglomeratet SoftBank, hevdet at han “ikke forstår” Bitcoin midt i kryptovalutaen som brøt sine treårige høyder.

I en tale på New York Times DealBook-konferansen sa Son at han syntes at Bitcoin-investeringer var “distraherende for sitt eget fokus på sin egen virksomhet,” rapporterte Business Insider 19. november.

Son sa at han ville bruke omtrent fem minutter hver dag på å se Bitcoin-prisene svinge. Son bemerket at han ble fortalt av en venn å investere „1% av sine personlige eiendeler“ i Bitcoin, noe som betyr at han investerte „rundt 200 millioner dollar.“

Milliardæren sa at den gjentatte distraksjonen utløste ham til å selge hele sin Bitcoin-eierandel, og forårsake tap på rundt $ 50 millioner. „Jeg føler meg så mye bedre,“ sa Son om å avslutte Bitcoin.

You may also like...